نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

عضوهیات علمی دانشگاه کوثر بجنورد درمیان برترین های نانوی جهان

رییس دانشگاه کوثر بجنورد : بر اساس داده های گوگل اسکولار دکتر اعظم سبحانی عضو هیات علمی این دانشگاه در میان برترین های فناوری نانو جهان قرار گرفت.

محمدعلی رباط جزی پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر طبق داده های پایگاه استنادی گوگل اسکولار عضو هیات علمی جوان این دانشگاه با شاخص اچ ۲۰ و تعداد ۸۱۶ استناد در میان برترین پژوهشگران فناوری نانو در جهان قرار گرفت.
وی افزود: مستندات پژوهشی دکتر سبحانی با نام دانشگاه کوثر شامل ۲۵ مقاله JCR، ۱ مقاله ISC، ۹ مقاله همایشی و ۲ طرح پژوهشی درون دانشگاهی است.
به گزارش ایرنا در سطح کشور هشت دانشگاه تک جنسیتی ویژه دختران وجود دارد که قدیمی ترین و مهم ترین دانشگاه الزهرا است که دانشگاه کوثر بجنورد در کشور رتبه دوم را دارد و به عنوان قطب علمی در شرق کشور فعالیت دارد.
۴۳ نفر اعضای هیات علمی به صورت تمام وقت در این دانشگاه به کار گیری شده اند و ۱۶ نفر نیز به زودی جذب خواهند شد.
دانشگاه کوثر ویژه خواهران در سال ۹۱ تاسیس، با هفت رشته تحصیلی با ۲۵۰ دانشجو ر سال ۹۳ آغاز به کار شد و هم اکنون از نظر تعداد دانشجو تک جنسیتی در بین دانشگاه های کشور از لحاظ تعداد دانشجو رتبه دوم را دارد.
هم اکنون دو هزار و ۴۰۰ دانشجو در ۱۹ رشته تحصیلی در سه دانشکده علوم انسانی، علوم پایه و علوم فنی و مهندسی این دانشگاه تحصیلمی کنند.
در استان خراسان شمالی بیش از ۴۰ هزار دانشجو در دانشگاه های دولتی، پیام نور، آزاد و سایر تحصیل می کنند.